Гарні привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!

Вітаю з Хрещенням і хочу побажати бути здоровіше всіх здорових і красивіше всіх красивих. А ще бажаю в ополонці зловити неотмороженную Золоту рибку, щоб виконала вона все, а не тільки три, твої бажання.

Привітаю з великим святом. Бажаю чистоти, добра і розуміння в помислах, життя і вчинках. Нехай Господь веде тебе за руку, направляє на щастя і допомагає в справах.

У цей особливий день Хрещення Господнього бажаю тобі знайти спокій і гармонію в житті! Щоб все складалося якнайкраще, щоб всі твої мрії збувалися, а на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші і позитивні люди!

В Хрещення святою водою вмивається планета і ангели співають світлу пісню. Нехай біди ваші з джерельною водою підуть у небуття, життя рівно тече і буде наповнена душевним світлом, зігріта теплом любові. Благополуччя, щастя оселяться в будинку, з волі небес Дух Святий не покине ваші серця!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю мирного життя з Божою благодаттю, щирої любові з надією і посмішкою.

Вітаємо вас з чистим Хрещенням! Бажаємо гармонії та спокою. Нехай думки будуть легкими, справи вирішуються позитивно, проблеми зникають самі собою, а ви живете і радієте кожному дню. І зберігайте в своєму серці тепло до всього навколишнього світу. А свята вода допоможе вам відновити духовний баланс і життєві сили!

З Хрещенням Господнім! Нехай ополонку буде єдиним холодним місцем, куди вас занесе; щоб ви ніколи не ковзалися на своєму шляху, були загартованими до всякого роду невдач і завжди відчувалася Божа допомога.

У день Хрещення Господнього побажати від щирого серця хочу великої надії душі і чистих помислів серця, міцної віри життя і світлого щастя, доброї долі і щирих молитов, небесної допомоги і чистої любові до близьких.

Вітаю з Богоявленням Господнім! Незважаючи на морози, християнська душа зануриться в ополонку, оздоровиться і очиститься. Бажаю духовної віри, світлих помислів і люблячих сердець.

З Хрещенням Господнім! Нехай на Вас зійде благодать небесна. І як Іоанн Хреститель був з Христом, і провів його через таїнство Хрещення. Так нехай поруч з Вами завжди буде Господь наш, як в годину радості, так і в годину смутку, а ваші помисли з ним. Міцного здоров’я. З душею до Господа. Зі святом.