Короткі привітання з Водохрещем своїми словами

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю водою священної змити всі хвороби, біди і розчарування. Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай в житті буде мир, любов і радість.

У священний День Хрещення Господнього, бажаю тобі праведності, людинолюбства і непохитної віри. Нехай твоє здоров’я буде міцним, а душа – чистої. Зі святом!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Бажаю, щоб у Ваш будинок прилетів білий голуб, і приніс з собою віру, любов, гармонію і благополуччя. З хрещенням Господнє!

Бажаю, щоб у вашому серці спалахнуло вогник добра, а ваше життя стало світліше, щасливіше і благополучніше. З Хрещенням Господа!

Бажаю, щоб відносини були такі ж міцні як Водохресні морози, а приходять невдачі і невезіння такі ж швидкоплинні і погано запам’ятовуються.

Господь Бог дарує таїнство хрещення не просто так. Він дарує разом з цим частинку себе. Бажаю здоров’я і довгих років життя новородіт малюкові!

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай твоя сім’я буде щаслива, хай всі будуть здорові і нехай ангел-хранитель оберігає на життєвому шляху!

З Хрещенням Господнім, вітаю і бажаю всіх благ земних, надії, віри і любові. Нехай мир буде у вашому домі!

Бажаю, щоб Водохресний свято принесло з собою вселенське щастя, неймовірний успіх, нескінченне здоров’я, завидне благополуччя і розуміння з близькими.

Бажаю очиститися тілом і помислами в цей великий день. Міцна віра допоможе знайти таке ж міцне здоров’я, а в будинок прийде умиротворення, благодать і мир. З великим святом, з Хрещенням Господнім!

У день Хрещення Господнього я хочу побажати чистої любові в серці і чистої думки в голові, міцного здоров’я в тілі і вірною доброти в душі!

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітати з Водохрещем своїми словами

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Нехай святе свято Богоявлення Господнього дасть вам ще більше сил і енергії, нехай всі ваші рідні та близькі люди будуть в доброму здоров’ї!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.