Красиві привітання з Водохрещем у прозі

З Хрещенням Господнім вітаю! Бажаю пірнути в ополонку, змиваючи все гріхи свої, і виринути молодим красенем, готовим знову підкорювати вершини світу і серця красунь! Нехай за твої плавки випадково зачепиться золота рибка і виконає три заповітні бажання!

Нехай в душі завжди живе любов, тліє світла надія і віра в краще ніколи не покидає! Нехай у домі і в серці буде мир, спокій і безмежна радість. Вітаю з великим і довгоочікуваним святом, з Хрещенням Господнім! Всього самого найкращого!

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця бажаю, щоб Господь за добрі твої справи і думки винагородив тебе здоров’ям, силою, вірою, надією і любов’ю! Всіх благ і світу за вікном!

Вітаю з великим світлим святом Хрещення Господнього. Нехай Бог простить гріхи і допоможе виправити помилки, нехай цей день дозволить з чистого аркуша продовжити писати історію свого життя, де буде благодать і мир, любов і радість.

З Хрещенням Господнім! Нехай хрест, що носимо ми на грудях, буде берегти від негараздів, рятувати від переживань, бід і негараздів. Нехай віра буде підтримувати і допомагає рухатися вперед, дає стимул. Бажаю милосердя пізнати, а молитви нехай завжди почують небеса.

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день чиста сльоза радості вгамує душевну печаль і серцеву тривогу, нехай свята вода з тебе змиє всі біди і хвороби, нехай відвертими і добрими будуть відносини в твоєму житті, нехай світлою благодаттю і любов’ю висвітлюється твій шлях.

C святом Хрещення Господнього і благодаттю Богоявлення! В цей день, як і в наступні дні, завдяки милості Божої, все навколо освячується, в тому числі і ми з Вами. Я бажаю Вам в це свято Богоявлення увібрати якомога більше цієї всемогутньої сили Божої, щоб Ви стали кращими, добрішими і чистішими. Я бажаю Вам всесильної допомоги Божої для досягнення нових поставлених великих цілей!