Красиві привітання з Водохрещем у прозі

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

Вітаю з Хрещенням Господнім. В цей християнський свято хочу побажати всього самого святого і небесно-світлого. Нехай підуть страхи і не будуть душити проблеми, в душі настане згода, а в голові будуть з’являтися тільки добрі помисли!

З Хрещенням Господнім! Нехай, кожен, в цей день попросить Господа Бога про своїх гріхах і поганих справах – щиро покається і очиститься в священної воді. Нехай в цей день до кожної людини прийде новий приплив сил, людина очиститься від всього поганого, і буде відкритий для добрих вчинків. Щастя і здоров’я в ваш будинок.

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай твоя сім’я буде щаслива, хай всі будуть здорові і нехай ангел-хранитель оберігає на життєвому шляху!

З Хрещенням Господнім, нехай ваше життя буде довгим і чистої, даруєте оточуючим добро і радість і будьте щасливі!

Нехай хрещенські морози загартують твоє тіло, чисті помисли загартують душу, а нещастя і горе обходять тебе стороною … бажаю твоїй родині залишатися здоровими, щасливими і добрими людьми. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням! Нехай Бог допомагає у всьому, удача буде на твоєму боці, а здоров’я ніколи не підводить. Поруч нехай будуть самі рідні та близькі, будь-яку справу ладиться, а на душі завжди легко і позитивно. Нехай в цей морозний день буде сонячний настрій і весняне натхнення!

Бажаю, щоб Водохресний свято принесло з собою вселенське щастя, неймовірний успіх, нескінченне здоров’я, завидне благополуччя і розуміння з близькими.

Нехай святий день Хрещення подарує тобі багато радості і відкриє доступ до любові, удачі і радості в Новому році, який почався зовсім недавно. Нехай в цей прекрасний час у вас буде багато радості і щастя, любові між усіма членами вашої сім’ї, миру і благополуччя. Нехай ті, хто заважають його здійснити, прозріють і зрозуміють свої помилки і будуть так само налагоджувати відносини з вами, як ви з ними. Нехай багато радості, терпіння і любові подарує тобі Хрещення, так як в цей свято можна відправитися зануритися в річку разом з друзями або просто прийняти ванну і насолоджуватися неробством, а так само радісними хвилинами наодинці з собою. Нехай Хрещення подарує благополуччя, щастя, радість і веселощі, і нехай це свято подарує вам багато вражень і щастя на цілий рік, щоб про нього згадували тільки з радістю.