Найкращі привітання з Яблучним Спасом простими словами

У цій статті ми підібрали колекцію красивих привітань з Яблучним Спасом українською мовою, ви обов’язково знайдете чим здивувати близьку людину.

Я бажаю, щоб всі Ваші молитви були завжди почуті, щоб не ступали навіть на поріг до Вас біди і погані новини. Нехай в небі завжди світить дороговказ, яка веде до успіхів, процвітання і щастя.

Вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб з Божою поміччю твоє життя виключала біди і розлуки. Бажаю, щоб з добрим серцем йти до мрій було простіше і легше. Бажаю солодкого щастя, як наливне яблучко. Бажаю щирої любові, як посмішка дитини. Бажаю світлої надії, як хмара на небі.

Вітаю тебе з Яблучним Спасом, з незвичайним святом Преображення Господнього. Хай щастя і радість назавжди оселяться в твоєму домі, нехай сім’я буде дружною і міцною і всі живуть в достатку і благополуччя!

У це прекрасне свято бажаю тобі відмінного здоров’я і добрих років життя! І нехай тобі в усьому супроводжує удача!

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

З усіх боків чути чудовий передзвін дзвонів. Всі православні з радістю йдуть до церкви, щоб помолитися про здоров’я, щастя, мир. Сьогодні велике свято – Преображення Господнє. Ми вітаємо всіх християн зі славним святом. Бажаємо всім міцного здоров’я, радості і величезною удачі. Нехай у ваших серцях завжди горить вогник тепла і щедрості. Будьте милосердні до ближніх. Робіть людям добро, і воно обов’язково повернеться до вас з ториця. Нехай птах щастя часто відвідує ваші будинки.

З Яблучним Спасом тебе! Нехай життя твоє буде як яблучко – такою ж яскравою, соковитою, смачною і ароматною.

Вітаю тебе, мій друг, з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб твоє життя було сповнене радісними подіями, як яблуня сповнена плодами в цей день, а справи твої, щоб давали сходи, як щедре поле в розпал врожаю!

Мила подружка! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб ти була гаряча і красива, як літо, щедра і багата, як осінь! Щоб на твоєму обличчі завжди сяяла сонячна усмішка, а на столі красувався пишний коровай! Нехай в твоїм домі назавжди оселяться любов, вірність, щастя і достаток!

У нас сьогодні на календарі шосте серпня, тобто початок останнього літнього місяця, однак саме в цей день, згідно з народним календарем православних слов’ян, починає вступати в силу осінь. Мені хочеться привітати вас з цим чудовим святом, з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого світлого і доброго, що відповідає даному святкового дня. Проведіть цей день з максимальною користю для себе. Найкраще буде, якщо ви зустрінетеся зі своїми близькими і рідними, з ким ви давно не бачилися. Нехай це свято допоможе вам трохи відпочити і розслабитися. Яблучний спас є одним з найбільш шанованих свят, проте не всі знають про наявністьтакого свята в календарі. Розкажіть про цей день своїм рідним і близьким, щоб якомога більше людей дізналися про свято Преображення Господнє.