Привітання з Різдвом українською мовою

З Різдвом Христовим! Нехай ваш будинок буде наповнений добротою, щастям і взаєморозумінням. Щоб в будинку панувала сприятлива аура і все складалося добре.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Різдвяна ніч – найчарівніша в році. Це час чудес, чарівництва, загадування заповітних бажань. Так нехай же вона принесе вам багато радості, довгоочікуваних звершень, любові і добра. Нехай в цю ніч і завжди в будинку буде затишно, тепло і весело.

Шановні колеги! З Різдвом! В першу чергу – це свято духовний, тому хочу побажати душевної рівноваги, сил, терпіння. Нехай вас оточують люди, які вас розуміють і цінують. І нехай весь рік до наступного Різдва частинка світла і тепла допомагає вам долати всі негоди і радіти всьому тому доброму, що обов’язково станеться!

Різдво Христове – свято сімейне. Бажаю в цей день зібратися своєю великою і дружною сім’єю. Нехай кожен з вас принесе в рідну домівку тепло, турботу і любов.

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

Бажаю, щоб у вашому домі завжди був: сміх, щастя, добро, світло, позитив і успіх. Повний гостинна стіл і, щоб кожен в душі любов придбав. З Різдвом!

Навіть маленькі сніжинки в цей день кружляють в повітрі якось велично і незвично. Тому бажаю в Різдвяний вечір і самої повірити в диво. Відчути як сильно тебе люблять, як цінують за твоє добре серце. Хочу щоб під ялинкою ти знайшла три великих мішки – з щастям, любов’ю і радістю.

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю не підпускати до себе злість і хвацько, бажаю з надією і радістю серця зустрічати кожен день! Нехай твоя зірка сяє яскраво, нехай життя радує тебе подарунками та добрими людьми. Бажаю здоров’я тобі і твоїй родині, бажаю любові, удачі та Божої ласки!

Привітати з Різдвом

Привітати з Різдвом у прозі

З Різдвом! Нехай свято це стане знаком щастя і блага в твоєму житті, нехай, як тільки на небі займеться зірка, в твоєму серці розгориться вогонь любові і радості.

Нехай різдвяний світло осяє ваше життя, наповнить серця вірою і подарує вам гармонію, любов і щастя. З Різдвом!