Щирі привітання з Медовим Спасом у прозі, до сліз

Нехай до свята Першого Медового Спаса Ісус відкриє кожному шлях до довгої, світлої і мирного життя. Порятунок своє він шле з небес на землю з милістю і благом. Хочемо побажати всім добрим людям, щоб життя балувала пряником медовим, а вічним супутником її було здоров’я і сімейне благополуччя.

Вітаю тебе з Медовим Спасом! Хочу побажати життя, солодше, ніж мед. Нехай добробут і щастя увійдуть до твого дому. Нехай Боже благословення допоможе гідно подолати всі випробування і зміцнити віру! Сонця тобі і радості, достатку і натхнення!

Сьогодні Медовий Спас! І я бажаю вам, щоб стіл завжди ломився від смачних страв і напоїв! Щоб всі ваші справи приносили свої заслужені плоди! А душа була чиста і прозора, як свіжий мед, іскристий під сонячними променями!

Я вітаю тебе з Медовим Спасом, унікальним і справді важливим святом для кожної віруючої людини. Бажаю тобі відзначити солодкість цього дня і привнести її не тільки в свою душу, а й на святковий стіл. Спробуй відзначити світле день зі своїми рідними людьми, які мають право для того, щоб розділити настільки цінне подія саме з тобою. Бажаю тобі в Медовий спас у повній мірі відзначити цінність кожного дня, проведеного зі своєю сім’єю. Я бажаю тобі випробувати справжнє щастя і в повній мірі порадіти Медового спасу, який неможливо замінити ніяким іншим святом. Багаті традиції, зумовлені унікальною історією, – це основа для того, щоб все-таки захоплюватися світлим днем ​​і відзначити його з усього розмаху. Вітаю тебе від усього чистого серця. Я щиро сподіваюся, вірю, що Медовий спас перетворить твоє життя і обов’язково привнесе в неї частку добра, успіху.

Вітаю з Медовим Спасом! Бажаю, щоб життя твоє було солодка як мед. Бажаю, щоб тебе завжди оточували добрі люди, а в родині твоїй панував мир і спокій.

Славний свято – Спас Медовий! У цей день все солодко. Так нехай же всі Ваші дні будуть такими ж: яскравими, легкими і солодкими! Бажаю всім, хто неодружений – одружитися, а тим, хто у сварці – помиритися.Всім, хто худий – погладшати, а тим, хто товстий – схуднути! Будьте щасливі!

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з першим Медовим Спасом! Нехай тепла молитва і солодка благодать перебуває в ваших серцях! Нехай в них не знайдеться місця для зневіри і образ! А радість – прекрасний дар Божий, оселиться в ваших душах! Нехай благословить вас Господь, кожному протягне свою руку, збереже від спокус!

Подружка, вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб мови твої були солодкі, немов мед, мудрі, як природа, краса захоплювала, як квітковий аромат, хлопці летіли на неї, як бджоли на кращий квітка в саду.