Зворушливі привітання з Яблучним Спасом

Любові та поваги, врожаю і достатку хай швидше принесе тобі свято Яблучного Спаса. Сьогодні природа вступила в новий період свого розвитку, так нехай і ти отримаєш бажані зміни у своєму житті. Весняної радості, літньої легкості і осені забезпеченості тобі не тільки в святкові дні.

З Яблучним Спасом тебе, моє сонечко! Бажаю тобі, красуня, любові неземної і сім’ї міцної! Вірю і знаю, що ти всього доб’єшся.

Я бажаю, щоб всі Ваші молитви були завжди почуті, щоб не ступали навіть на поріг до Вас біди і погані новини. Нехай в небі завжди світить дороговказ, яка веде до успіхів, процвітання і щастя.

Нехай ваше життя буде світлим і радісним, як свято Яблучного Спаса! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніше бажання! Нехай ваш стіл завжди буде сповнений, як щедре на урожай літо, а над головою завжди світить яскраве сонце. З Яблучним Спасом!

Мені хочеться привітати вас з одним з найулюбленіших свят, який має два цікавих назви – Преображення Господнє і Яблучний спас. Сподіваюся, що сьогодні ви будете перебувати у відмінному настрої, тому що це свято передбачає радість і добрі наміри. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті, та й не тільки сьогодні, але протягом всього вашого життя. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Освіжаючий смачними яблучками, які заздалегідь освятите в храмі. Сьогодні вам неодмінно потрібно відвідати храм, тому краще зробіть це в компанії зі своїми близькими і рідними. Це допоможе вам поліпшити ваші відносини, тому не відкладайте це в довгий ящик. Бажаю вам всього найкращого і сприятливого. Нехай у вашому житті буде місце тільки для радості і щастя.

Вітаю зі святом Преображення Господнього. В Яблучний Спас я бажаю тобі кожен день вдихати чудовий аромат життя, ніби ти в яблуневому саду, бажаю любові, здоров’я, достатку і миру. І нехай Господь допомагає тобі перетворюватися, ставати добрішими, краше і сміливіше.

Нехай погода в Яблучний Спас буде теплою і ласкавою, щоб і зима потім була доброю! Нехай до тебе будуть добрими люди! Нехай в будь-який час року на столі будуть яблука і все, що душа забажає, адже це свято приносить урожай!

Від душі вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім’ю від горя і лиха, щоб життя твоя була такою ж яскравою, соковитою, смачною і солодкою, як стигле яблуко. Здоров’я і блага, миру і щастя, любові і добрих чудес!

Хочу привітати вас сьогоднішнім святом, який іменується як Яблучний спас. Я хочу побажати вам чудового настрою протягом всього цього дня, та й взагалі протягом всього вашого життя. Сподіваюся, що сьогодні в вашому домі пануватиме аромат свіжих плодів яблучок, які потім ви освятите в церкві. Отримайте благословення від Господа в день Преображення Господнє. Як ви розумієте, в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється холодної восени, а ось яблучка, які дозволяють планувати загубитися в осінньої хандри. Хочу побажати вам благополуччя, а також взаєморозуміння у вашій родині. Проведіть цей день зі своїми рідними та близькими, але головне, щоб сьогодні не було місце для смутку і печалі, тому що таке свято передбачає радість і світлі думки. Вдалого святкового дня вам! Спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте друзів.

Привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Привітати з Яблучним Спасом українською мовою